Propostes per al programa electoral

4 anys sense obres!

Obres i més obres

N'estem tips i tipes de les obres al carrer, que són inacabables i destrossen els turmells dels vianants. Quan la CORI guanyi les eleccions, no només no hi haurà obres faraòniques, sinó que la Brigada Municipal ajudarà a netejar les cases dels veïns afectats per les obres de manteniment dels carrers.

Seguretat ciutadana

Alien

La guàrdia urbana estarà obligada a portar un GPS, de manera que els podrem localitzar abans que ens fotin una multa i això permetrà escaquejar-nos. El GPS també servirà per localitzar-los quan els necessitem, per exemple si ens quedem sense foc abans de fumar un canut.

Technopark

Tuning

El Parc Tecnològic del Camp hauria de ser més útil per als ciutadans i ciutadanes de Reus. Nosaltres hi farem un circuit de cotxes tuning, i moltes altres coses, per aprofitar bé els 300 milions d'euros que ara mateix s'abocarien en equipaments menys útils.

Lliure expressió i manifestació

Mani 1968 grisos

Reus està ple de gent mosquejada (i alguns amb una mica de raó). Per garantir plenament el dret a manifestar-se públicament, i atès que pel centre de la ciutat no s'hi pot passar per culpa de les obres, l'Ajuntament habilitarà un espai especial al Technopark per tal que el poble es manifesti. Tindrà capacitat per acollir 100.000 persones segons els organitzadors, 30.000 segons el govern civil i entre 5.000 i 6.500 segons la guàrdia urbana.

Promoció econòmica

Reus Faixon Gaudí

La nostra proposta principal de promoció econòmica té molt a veure amb coses superimportants com la moda. Organitzarem anualment el certamen 'REUS FAIXON GAUDÍ', com la passarel·la Gaudí però a la reusenca, on les models portaran faixa.

Gaudí Centre

Reus Gaudí Centre

Haurem de parlar amb l'arquitecte Toshiaki Tange, el que hauria de fer la Capsa Gaudí, i li farem veure que les coses estan canviant respecte el que li van explicar els de l'Ajuntament. No li van prendre el pèl, però hi ha un canvi de plans: a la primera planta hi posarem un Casal d'Avis i Àvies municipal. A les altres hi aniran el Centro Extremeño, El Cachirulo i el Casal Despertaferro. Al terrat hi plantarem maria i l'assecarem en algun espai de dins amb l'energia que generen les plaques solars.